TOP termékek

Vásárlás előtti tudnivalók

Energetika 2020 Kft

Szakértő csapat

Vállalkozásunk 2013 óta foglalkozik Zehnder hővisszanyerős szellőztető rendszerek tervezésével, kis- és nagykereskedelmével. 2019 óta a Zehnder központi szervize vagyunk. Az elmúlt években óriási tapasztalatra tettünk szert e területen, mi bátran állítjuk, hogy tőlünk valódi tapasztalatokon nyugvó szakértelmet is kap. Többszáz rendszerünk (nem csak gépünk) működik szerte az országban és az országhatárokon túl, és a tulajdonosok nagy részével folyamatos kapcsolatot ápolunk a rendszeres karbantartások és szűrőcserék miatt. Az általunk tervezett rendszerek egy részét kivitelezzük is.

Kis- és nagykereskedelem

A Zehnder termékeinek nagy részét raktáron tartjuk, a kiszolgálás nagyrészt a biatorbágyi raktárunkból történik. Zehnder raktárkészletünk a legnagyobb az országban. Kis terjedelmű termékeket (pl. szűrőket) a XIII. kerületi bemutatótermünkben is átvehet. Viszonteladókat is kiszolgálunk, visszatérő vásárlóinknak partner programot ajánlunk, extra kedvezményekkel, oktatással, nagyon erős műszaki háttértámogatással.

Bemutatóterem

Bemutatótermünket előzetes bejelentkezés után látogathatja. Itt működő rendszert is megtekinthet, az automatika elemek működését kipróbálhatja.

Szerviz

A Zehnder központi szervize is vagyunk, az alábbi szerviz szolgáltatásokkal:

  • a 2019 augusztus 1 után vásárolt gépek javítása
  • központi hővisszanyerő gép beüzemelése (jótállási ellenőrzés)
  • légtechnika rendszer beszabályozása, gépek beüzemelése
  • 2 éves kötelező karbantartás elvégzése
  • légcsatorna tisztítás Zehnder tisztító kefével

Az ország teljes területén dolgozunk. Alkatrészraktárunk, műszerparkunk és közel tíz éves tapasztalatunk garantálja Önnek a Zehnder rendszerének a biztonságos üzemét.

 

Kapcsolat

Energetika 2020 Kft.

Iroda és bemutatóterem: Budapest XIII. Csanády u. 21. (időpont egyeztetéssel)

Telefon: 06-70-627-9020

Email1:  info@e2020.hu

 

Energetika 2020 Kft