TOP termékek

Vásárlás előtti tudnivalók

Beüzemelés, karbantartás

Központi hővisszanyerő gépek beüzemelése

A Zehnder központi hővisszanyerő gépek beüzemelés kötelesek. A beüzemelésre a Zehhnder által képzett szakemberek jogosultak, akiknek évente frissíteniük kell ismereteiket. Természetesen az Energetika 2020 Kft (a Zehnder szervizközpontja), jogosult a beüzemelés elvégzésére.

Beüzemelés fajtái

1. Kizárólag a gép beüzemelése. a hozzá kapcsolódó légcsatorna hálózat figyelmen kívül hagyásával. Ez akkor történik, ha Ön kizárólag egy gépet vásárol tőlünk.

2. A teljes rendszer beüzemelése, finomhangolása Testo 417 légmennyiség mérővel. Ha a teljes szellőztető rendszer Zehnder elemekből áll, ezt a teljeskörű beüzemelést végezzük el. Időtartama kb. 3-5 óra az elszívási és befúvási pontok számától függően.

Előfeltételek

Kizárólag akkor vállaljuk a beüzemelést, ha annak előfeltételei fennállnak. A beüzemelés során szerelési munkát nem végzünk.

Itt olvashatja el a beüzemelés előfeltételeit: https://szellozogepszerviz.hu/beuzemeles/elofeltetelek

A decentralizált gépek nem beüzemelés kötelesek. Felszerelésükhöz, használatukhoz, karbantartásukhoz örömmel adunk szaktanácsot. Ha kéri, szakembert is ajánlunk a beszereléshez.

Árak

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! A központi gép vagy a rendszer beüzemelését kedvezményes áron elvégezzük, erre egyedi árajánlatot készítünk!

Karbantartás

A Zehnder gépeit két évente karbantartani kell. Ez a szakszerviz feladata. A munka elvégzését a szervizfüzetben kell dokumentálni.

A szűrőket rendszeresen takarítani kell, időnként cserélni. Ez a tulajdonos feladata. A csereszűrőket megrendelheti a webáruházból.