TOP termékek

Vásárlás előtti tudnivalók

5 év gyártói garancia

2019 augusztus 1-től kiterjesztett jótállási időt ajánl a Zehnder a központi gépes szellőztető rendszerekre, az alábbi feltételek megléte esetén:

 • A rendszer összes eleme Zehnder gyártmány, és minden elemét Magyarországon vásárolták.
  Az Energetika 2020 Kft-nél minden Zehnder rendszerelem beszerezhető, többségük 24 órán belül, raktárról átvehető. Viszonteladókat is kiszolgálunk
 • A rendszer rendelkezik a Zehner által jóváhagyott tervvel.
  Az Energetika 2020 Kft 2013 óta foglalkozik Zehnder rendszerek tervezésével. Bízza ránk magát, ha épületgépészeti tervezésről van szó. 2013 óta már több száz alacsony energiaigényű épületben bizonyítunk.
 • A rendszert a Zehnder előírásainak megfelelően kivitelezték.
  Kivitelező partnereink többéves tapasztalattal építenek Zehnder rendszereket. Kérjen árajánlatot kivitelezésre is!
 • A rendszer rendelkezik beüzemelési jegyzőkönyvvel.
  Az Energetika 2020 Kft a Zehnder szellőzés termékek központi szervizfeladatait is ellátja. A beüzemelést az egész ország területén vállaljuk, vásárlóinknak kedvezményes áron.
 • A rendszert az előírásoknak megfelelően karbantartják.
  Szervizközpontunk vállalja a kötelező karbantartás elvégzését bárhol az országban.

Feltételek részletesen

Részletes feltételek a Zehnder honlapján: http://comfosystems.hu/garancia/5-ev-garancia-feltetelek

Regisztráció

Az elkészült, beüzemelési jegyzőkönyvvel rendelkező rendszert regiszrálni kell. A feltételek teljesülését a Zehnder ellenőrzi, poitív elbírálás után pedig kiadják a regisztrációs számot amely alapján nyilvántartják a rendszert. Az öt év garanciaidő a beüzemelés napján kezdődik.

Figyelem, a kiterjesztett garancia nem jár automatikusan!

Fontos kiegészítő információk az építtetők számára

Az 5 év garanciaidő megszerzéséhez az építtető fokozott figyelmére is szükség van, különösen az alábbiak miatt:

 • A tervet a Zehnder magyarországi képviselete hagyja jóvá írásban. A tervjóváhagyást a kivitelezés megkezdése előtt kell megszerezni. Hívja fel a tervező / kivitelező figyelmét arra, hogy a tervet / kalkulációt időben juttassa el a Zehnder képviselet számára!
 • A rendszer nem tartalmazhatja más gyártó alkatrészét, és az alkatrészeket Magyarországon kell beszerezni, a beszerést pedig számlával kell igazolni. Hívja fel a kivitelező figyelmét arra, hogy az "ezt szoktuk betenni" megoldások az Ön kiterjesztett garanciaidejének elvesztésével járhatnak.
 • A kivitelezést a beüzemelő szakember ellenőrzi. Hívja fel a kivitelező figyelmét arra, hogy a jóváhagyott terv, illetve a szerelési utasítások szerint dolgozzon. Kérdés esetén segít az Energetika 2020 Kft!
 • Jegyzőkönyv kitöltésére a Zehnder által képzett és jóváhagyott szakemberek jogosultak, a listájuk a Zehnder honlapján elérhető. A beüzemelés során a beüzemelő szakember megtanítja Önt a rendszer használatára, válaszol a felmerülő kérdésekre. Önnek aláírásával igazolnia kell, hogy ezekkel tisztában van. Az Ön aláírása nélül a jegyzőkönyv nem érvényes.
 • Hangsúlyosan említjük a kötelező karbantartásokat, ezek elmaradásával a kiterjesztett garancia nem érvényes. A pótszűrőkre is érvényes a "Magyarországon beszerzett termék"-szabály.